yesty

Yesty Keuzekaart: als je voor een cadeaubon kiest, kies dan de beste!

Naast fysieke kerstpakketten hebben wij ook de Yesty Keuzekaart in ons assortiment. Een concept waarbij je medewerkers en klanten met een Yesty Keuzekaart hun eigen favoriete digitale cadeaukaart uit het assortiment kunnen kiezen. Er is keuze uit tientallen gift cards, zoals van bol.com, Rituals of de Hema. Een leuk cadeau die persoonlijk bij je medewerkers en klanten kan worden bezorgd. Ook in combinatie met een klein fysiek geschenk.

Yesty Keuzekaart

Yesty Keuzekaart: personalisatiemogelijkheden

Bij de Yesty Keuzekaart is het mogelijk om een gepersonaliseerde vouw envelop te leveren. Leuker om te krijgen dan een platte mail. De buiten- en binnenzijden worden hierbij full colour bedrukt in je eigen ontwerp en kan tevens op naam. Aan de binnenzijden van de envelop wordt je persoonlijke tekst toegevoegd en vindt je een QR code naar de website met een unieke code waarmee een cadeaukaart naar keuze kan worden aangeschaft. Op deze website staat dan je eigen persoonlijke bericht met afbeelding of video. De Yesty Keuzekaart zelf kan ook worden gepersonaliseerd. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Yesty Keuzekaart: hoe werkt het?

Het is heel simpel. Stap 1 is het kiezen voor de keuzekaart. De keuzekaart biedt je medewerkers en klanten de mogelijkheid om een eigen cadeaukaart uit te kiezen. Stap 2 is het kiezen van de waarde en het aantal cadeaukaarten dat je wilt geven. Stap 3 is het bedenken welke persoonlijke boodschap je wil meegeven aan de ontvanger. Dit kan een bericht, foto/afbeelding, animatie of video zijn. Ten slotte is het belangrijk om een Excel lijst met namen en e-mailadressen van de ontvangers en het persoonlijke bericht met afbeelding of video aan te leveren, zodat de kaarten verstuurd kunnen worden.

De ontvanger kiest met de Yesty Keuzekaart zelf zijn of haar favoriete digitale cadeaukaart uit het brede assortiment. De cadeaukaart blijft 2 jaar geldig. Voor vragen neem vrijblijvend contact met ons op

Yesty Keuzekaart

Geef een cadeaukaart cadeau!

Highlight Products
meerTeam WOT! helpt je verder!

Op zoek naar een agenda? Neem dan contact op met team WOT!

Bel of mail ons!

info@wotpromotions.nl +31 (0) 416 671 777 Energieweg 8
5145 NW Waalwijk

Did you see that?

“Met afstand” het leukste cadeau van 2020: de Yesty Keuzekaart. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. Te personaliseren met een vouw envelop die persoonlijk bij je medewerkers thuis of op kantoor kan worden bezorgd.

Zoek je een cadeaukaart met veel mogelijkheden? Stop dan nu met zoeken. Wij hebben de Yesty Keuzekaart in het assortiment waarmee je medewerkers en klanten hun eigen favoriete cadeaukaart kunnen kopen.

Om je te inspireren en een indruk te geven van de Yesty Keuzekaart vindt je op deze pagina informatie over hoe de Yesty Keuzekaart werkt en hoe deze gepersonaliseerd kan worden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Yesty Keuzekaart? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op via info@wotpromotions.nl, bel naar 0416 671 777 of maak een afspraak in onze showroom (volledig coronaproof).

Back to top