Lippenbalsems

Lipbalsems bedrukken voor een goede promotie

Lippenbalsems bedrukken is een goede manier om je bedrijf te promoten. In het dagelijkse leven worden lippenbalsems veel gebruikt. Het voordeel van lippenbalsems is dat deze vaak en voor een langere periode gebruikt worden. Hierdoor zal de gebruiker iedere keer weer jouw logo zien op de bedrukte lippenbalsem.

Voor je bedrijf is het nooit verkeerd als mensen jouw naam of logo voorbij zien komen. Dit zorgt ervoor dat je bij jouw bestaande klanten vers in het geheugen blijft zitten en dat eventuele nieuwe klanten geïnteresseerd zullen raken. Door je bedrijfsnaam bij mensen in het geheugen te houden zullen ze als eerste naar jou toe komen zodra ze iets nodig hebben, in plaats van dat ze naar de concurrent stappen. Het weggeven van lippenbalsems is hiervoor een goede manier. Daarnaast zijn bedrukte lippenbalsems ook niet duur, hierdoor kan je met een klein budget een grote doelgroep bereiken.

Lipbalsems bedrukken bij WOT! PromotionsLipbalsems bedrukken

Bij WOT! Promotions bedrukken we graag promotieartikelen met jouw bedrijfsnaam of logo. Ook lippenbalsems bedrukken is bij ons een optie. Bij ons vind je lippenbalsems in verschillende modellen en kleuren. Daarnaast zijn lippenbalsems bij ons niet duur, wij hebben bedrukte lippenbalsems al vanaf 22 cent per stuk. Er is dus altijd wel een lippenbalsem geschikt voor jouw logo en passend bij iedere gelegenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van producten. Je kan dus verwachten dat onze bedrukkingen er fantastisch uitzien.

Vind jij bedrukte lippenbalsems niet origineel genoeg? Of past dit simpelweg niet goed genoeg bij je doelgroep? Ook dan kunnen wij van WOT! Promotions iets voor je betekenen. Wij hebben namelijk veel meer producten dan alleen bedrukte lippenbalsems. Kijk eens rond op onze site of maak een afspraak voor onze showroom. Wij helpen je graag verder en denken met je mee.

meer

14 artikel(en)

 • Display kaart voor lippenbalsem
   

  Display kaart voor lippenbalsem

  vanaf € 0,27
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW, excl. verzendkosten

 • Lippenbalsem eco I
   

  Lippenbalsem eco I

  vanaf € 2,62
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW, excl. verzendkosten

 • Lippenbalsem eco II
   

  Lippenbalsem eco II

  vanaf € 2,62
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW, excl. verzendkosten

 • Lip butter alu

  Lip butter alu

  vanaf € 1,23
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW, excl. verzendkosten

 • Lippenbalsem recycled

  Lippenbalsem recycled

  vanaf € 0,98
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW, excl. verzendkosten

14 artikel(en)

Back to top