Transport & Logistiek

Transport & Logistiek

Relatiegeschenken voor de transport en logistiek

Ben je op zoek naar relatiegeschenken voor de transport en logistiek? Dan ben je bij WOT!Promotions aan het juiste adres. Wij hebben een unieke collectie van relatiegeschenken voor de transport en logistiek. Denk hierbij aan miniatuur vrachtwagens die met eigen logo te zijn bedrukken tot aan bandenspanningsmeters die voor zowel auto’s als vrachtwagens gebruikt kan worden.

Relatiegeschenken voor de transport en logistiek bedrukken

Bij WOT!Promotions kunnen je relatiegeschenken voor de transport en logistiek bedrukt worden met eigen logo. Sommige producten kunnen zelfs bedrukt worden met de naam van de ontvanger, dit zorgt voor een echt WOW-effect. Met deze relatiegeschenken zorg jij voor een warme relatie met jou klanten, collega’s en medewerkers en toon je hoeveel je ze waardeert.

Wanneer is het tijd om relaties en medewerkers relatiegeschenken voor de transport en logistiek te geven?

Een belangrijke vraag is natuurlijk wanneer kun je het beste relatiegeschenken voor de transport en logistiek geven? Het antwoord daarop is vrij simpel, ieder moment is een goed moment. Hebben jou medewerkers en collega’s de afgelopen tijd erg hard en goed gewerkt? Toon je waardering dan met onze relatiegeschenken voor de transport en logistiek. Heeft een klant relatie een boost nodig? Geef dan een van onze relatiegeschenken voor de transport en logistiek om de relatie warm te houden en nieuw leven in te blazen.

Bekijk onze relatiegeschenken voor de transport en logistiek zelf in onze showroom!

Erg benieuwd geworden naar onze relatiegeschenken voor de transport en logistiek? Bezoek onze showroom en ervaar de producten zelf! Maak een afspraak door te bellen naar 0416 671 777 of mail naar info@wotpromotions.nl. Ervaar onze showroom, team WOT! wacht op je en zorgt voor een gastvrije ontvangst, voldoende inspiratie en geschenk ideeën. Wij van WOT! gaan niet voor een leuk relatiegeschenk maar met onze relatiegeschenken voor de transport en logistiek gaan wij enkel voor het WOW-effect!

meer

16 artikel(en)

 • Anti Stress Vrachtwagen Ted
   

  Anti Stress Vrachtwagen Ted

  vanaf € 1,43
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW, excl. verzendkosten

 • Parkeerschijf Parkcard
   

  Parkeerschijf Parkcard

  vanaf € 0,53
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW, excl. verzendkosten

 • Sleutelhanger TRUCKY
   

  Sleutelhanger TRUCKY

  vanaf € 1,53
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW, excl. verzendkosten

16 artikel(en)

Back to top