#blijfthuis top 5

#blijfthuis artikelen: creëer een plezierige werksfeer!

We werken tot zeker 28 april vooral thuis. Om deze tijd goed door te komen, hebben wij een aantal leuke thema’s met artikelen op een rijtje gezet die je cadeau kunt doen aan personeel of relaties. Met deze top vijf hopen wij je te inspireren, we hebben uiteraard nog veel meer ideeën; bel of mail ons!

Handtrainer

#blijfthuis artikelen: puzzel erop los!

Het tweede thema artikelen die zeer geschikt zijn voor thuis en die ook nog eens super populair zijn, zijn puzzels. Wat onze puzzels extra leuk maken, is dat ze kunnen worden voorzien van een eigen ontwerp. Laat je medewerkers die speciale puzzel van je organisatie in elkaar zetten!

DID YOU SEE THAT?

#blijfthuis artikelen: blijf fit terwijl je thuis zit!

Het eerste thema artikelen die zeer geschikt zijn voor thuis en leuk om je personeel cadeau te doen, zijn sportartikelen. Denk hierbij aan yogamatten, fitness weerstandbanden en handtrainers. Stel een leuk pakket samen en breng de sportschool bij je medewerkers thuis.

Custom made puzzel

#blijfthuis artikelen: play en win!

Het derde thema producten die je cadeau kunt doen zijn natuurlijk spelletjes. Ook zeer geschikt voor eventueel thuisblijvende kinderen en te voorzien van een logo. Wij hebben een ruim assortiment spellen om het thuis zitten nét wat gezelliger te maken.

Tuinhandschoenen

#blijfthuis artikelen: wordt een echte keukenprins(es)!

Het laatste thema wat zeker niet mag ontbreken zijn keukenartikelen. Stel een leuk pakket samen voor je medewerkers zodat ze een lekkere lunch, een baksel of borrelplank kunnen maken.

#blijfthuis artikelen: groene vingers!

Wil je dat je medewerkers ook wat meer naar buiten gaan? Verras ze dan met een van onze tuinartikelen en laat ze hun tuin lenteklaar maken met bijvoorbeeld onze tuinhandschoenen.

Keukenartikelen

Maak thuis werken leuk!

Highlight Products
meerTeam WOT! helpt je verder!

Op zoek naar leuke artikelen voor thuis? Neem dan contact op met team WOT!

Bel of mail ons!

info@wotpromotions.nl +31 (0) 416 671 777 Energieweg 8
5145 NW Waalwijk

Did you see that?

Werk of zit jij op dit moment ook veel thuis? Maak het thuis zijn nét wat leuker met onze #blijfthuis artikelen met je eigen logo of boodschap. Met deze artikelen ga je je zeker niet vervelen en kun je je relaties aangenaam verrassen.

Om u enigszins te inspireren en een indruk te geven van #blijfthuis artikelen vindt je op deze pagina enkel informatie en voorbeelden van #blijfthuis artikelen die je cadeau kunt doen aan je relaties, klanten en personeel.

Zoek je leuke artikelen om het thuis blijven net wat leuker te maken? Stop dan nu met zoeken. Wij hebben een ruim assortiment leuke artikelen voor thuis die kunnen worden voorzien van je eigen ontwerp inclusief logo.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze #blijfthuis artikelen? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op via info@wotpromotions.nl of bel naar 0416 671 777.

Back to top