Kunstparaplu

 

Stichting Prisma is al jaren een goede relatie van WOT-P voor wie we al veel mooie opdrachten hebben uitgevoerd. We willen de nieuwste graag delen met u.

Louisa en Evelien, respectievelijk 22 en 28 jaar oud, zijn kunstenaars die zich elk 3 dagen per week bezig houden met schilderkunst. Ze werken graag met heldere kleuren en hun schilderstijlen lijken zelfs op elkaar. Zij hebben onlangs elk een witte paraplu beschilderd die zo bewonderd werd in de ateliers dat Prisma ze graag in die kunstateliers wil verkopen.

WOT-P biedt u de mogelijkheid om ook deze paraplu’s te kopen, waarbij u tevens een goed doel steunt. De prijs bedraagt 19,95 inclusief btw waarvan 5 euro gaat naar de talenten binnen Prisma om hun kunstzinnige vaardigheden verder te ontwikkelen. U kunt de paraplu's tot en met 18 november 2016 bestellen, in februari worden de paraplu's geleverd.

Prisma biedt zorg aan mensen van alle leeftijden met alle soorten beperkingen in Noord-Brabant. Iedereen heeft recht op werk of een zinvolle dagbesteding. Voor mensen met een beperking is dat niet altijd vanzelfsprekend. Prisma Kunst en Ambacht ondersteunt hierin bijvoorbeeld door in enkele ateliers mensen de ruimte te geven om hun creatieve talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Het doel is om deze kunstenaars een zichtbare plaats in de maatschappij te laten verwerven en te ervaren dat hun bijdrage er toe doet.

De producten, variërend van schilderijen en kaarsen tot keramiek en kleine meubelen, zijn te koop. De opbrengsten hiervan worden gebruikt voor verdere scholing en ontwikkeling van de kunstenaars.
Het is fantastisch om te zien hoe zo een eerlijk product ontstaat, waardoor de kunstenaar gezien en serieus genomen wordt, meedraait in de maatschappij en groeit in eigenwaarde.

meer

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Back to top