Snel en Betrouwbaar

 

Als geen ander kent WOT-P de importantie van goed en snel leveren. Deadlines zijn ons heilig en moeten gehaald worden. Of het nu een beurs, evenement of ander project betreft. Promotionele producten en relatiegeschenken worden (helaas) veelal last-minute besteld, maar moeten er wel op tijd zijn. Daarom is het essentieel dat uw bestelling snel wordt afgehandeld en uitgeleverd. Wij weten dat. Ons bestelproces is dusdanig gestroomlijnd dat u zowel snel online als telefonisch kunt bestellen. Wat u wilt!

Onze levertijden zijn, afhankelijk van het artikel, enkele dagen tot enkele weken. Wij geven u bij bestelling duidelijk en helder de dag van aflevering aan, zo snel als het kan. In het geval van op maat gemaakte promotionele producten bedragen levertijden enkele weken tot enkele maanden, veelal afhankelijk van de wijze van transport. Vooraf geven wij u duidelijk aan wat u kunt verwachten en zijn daarbij realistisch. U krijgt geen ja als het eigenlijk nee is.

WOT-P garandeert u vertrouwen en discretie. Met de behandeling van uw aanvraag of bestelling gaan wij integer om. Het is ons duidelijk dat het niemand anders aangaat wat u voor een campagne, promotioneel plan en bijbehorend product voor uw organisatie, product of dienst wilt gaan inzetten. Onze organisatie kent dagelijks “geheimen” van vele gewaardeerde relaties welke wij uiterst zorgvuldig voor ons houden.

Los van de betrouwbaarheid voelen wij ons ook verantwoordelijk voor de vervaardiging van het promotionele product. Veel promotionele producten zijn niet EU geproduceerd wat aanzienlijke lagere prijzen oplevert. Wel eisen we dat dit onder fatsoenlijke arbeidsomstandigheden en zonder kinderarbeid plaats vindt.

WOT-P hecht waarde aan Corporate Social Responsibility en ziet er op toe dat onze leveranciers hieraan voldoen. Onze Code of Conduct en factory audits zijn de instrumenten om u en ons te verzekeren van verantwoord geproduceerde producten. We leveren producten van de beste kwaliteit volgens criteria van onze klant maar zien er vooral op toe dat ieder geleverd product voldoet aan de Europese wet- en regelgeving. Wij nemen hierbij geen risico.

Producten zijn getest en gecertificeerd voor levering. Denk hierbij aan internationale normen als RoHS, REACH, WEEE, CE, cadmium-voorschriften etc.

WOT-P kent haar eigen Code of Conduct waar productie aan moet voldoen. Hierin staan de voorwaarden beschreven ten aanzien van de arbeidsomstandigheden. Daarnaast krijgen de begrippen CSR en Compliance krijgen steeds meer lading en aandacht, daar zijn wij ons bewust van. Graag nemen wij u die zorg uit handen.

Ook MVO speelt in onze wereld een steeds grotere rol. “Groen” denken en doen is niet even gemakkelijk maar er zijn inmiddels vele groene promotionele producten voor handen. We hechten aan zorg voor mens en milieu. Door een goed advies en juiste keuze van grondstoffen kunnen we samen met onze klant goede resultaten bereiken. Het is een kwestie van wil, aandacht en verantwoordelijkheid. Promotionele producten zijn vervaardigd van uiteenlopende grondstoffen waarvoor vaak ook milieuvriendelijke of duurzame alternatieven te vinden zijn. Gebruik van biologisch afbreekbare- of gerecyclede materialen zijn hier voorbeelden van. U bepaald uiteindelijk zelf wat gewenst is, wij kunnen u optimaal informeren over de alternatieven.

Wij vinden het belangrijk om met elkaar maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zijn daarom via ons lidmaatschap aan de PPP ook gelieerd aan MVO Nederland. Graag denken wij met u mee als het gaat om producten met een groen karakter die passen bij uw MVO beleid.

 

expressshop-2.jpgvoorraad-aanbod-2.jpgbibliotheek-2.jpgcontact-2.jpg

 

 

 

Back to top