Promotionele artikelen

Promotionele producten maken merken sterker

Een relatiegeschenk of promotioneel artikel is altijd leuk om te krijgen, maar nog leuker om weg te geven. Het is zelfs aangetoond dat een mens van weggeven gelukkiger wordt!

DID YOU SEE THAT?

Promotionele producten: een gunstig reclamemiddel

Daarnaast is een groot voordeel van het promoten van je bedrijf door middel van relatiegeschenken dat het een goedkoop middel is dat altijd gunstig uitpakt. Een bedrukte pen is bij ons al verkrijgbaar vanaf €0.10 en kent 7 eigenaren voordat deze wordt weggegooid. Dus je ziet: promotionele producten passen in elk budget.

Riosoft balpen

Promotionele producten: een blijvende herinnering

57% van de bezitters van promotionele producten herinneren zich de naam van het bedrijf of het merk waar het product vandaan komt. Dit is bijna twee keer meer dan wanneer mensen een TV commercial zien. Daarnaast wordt het promotioneel product tenminste een keer per dag gebruikt. Dit betekent dus dat met een eenmalige uitgave de reclameboodschap elke dag bij de ontvanger binnenkomt.

Bedrukte mokken

Promotionele producten: wat zijn de beste?

Promotionele producten die dagelijks worden gebruikt, zijn natuurlijk het meest effectief. Gebruikers van deze producten worden dan vaak blootgesteld aan de het product en de opdruk en dat zorgt voor een blijvende herinnering. Een goed voorbeeld hiervan is mensen op kantoor die vaak koffie drinken uit een bedrukte mok. Een goede tip is om een product te kiezen dat aansluit op de doelgroep.

Jouw organisatie promoten? Gelukkig is er genoeg keuze!

Highlight Products
meer

Team WOT! helpt je verder!

Promotionele producten inzetten voor jouw organisatie, maar nog geen idee welke? Of heb je nog ergens anders vragen over? Neem dan contact op met team WOT!

Bel of mail ons!

info@wotpromotions.nl +31 (0) 416 671 777 Energieweg 8
5145 NW Waalwijk

Back to top