Promotiemateriaal & artikelen

Waarom promotieartikelen aanschaffen?

Promotieartikelen zijn er om potentiële- en bestaande klanten aan jouw bedrijf te laten denken. Ook kan je met behulp van promotiemateriaal zorgen dat bestaande klanten jouw bedrijfsnaam niet vergeten. Als iemand thuis een indrukwekkend product heeft liggen met daarop jouw logo zal dit al snel interesse opwekken. Als gasten dit product zien zullen ze vragen naar het verhaal achter het product. Klanten zullen eerder kiezen voor jouw producten als het bedrijf nog vers in het geheugen zit.

Promotiemateriaal is er dus voor om te zorgen dat klanten als eerste aan jou denken als ze een bepaald product nodig hebben. Hier moet je natuurlijk wel een erg goed promotieartikel voor in zetten. Zo moet een artikel onder andere aansluiten op jouw specifieke doelgroep of gewoon voor iedereen erg nuttig zijn. Ook kwaliteit is uiteraard erg belangrijk. Een promotieartikel van slechte kwaliteit maakt ook een slechte indruk. Daarnaast moet de bedrukking met het logo of de bedrijfsnaam ook van hoge kwaliteit zijn, zodat deze lang en mooi blijft zitten.  

 

Goede promotieartikelen kopenPromotiemateriaal/promotieartikelen

Goede promotieartikelen voldoen dus aan de eerder genoemde kwaliteitseisen. Alle promotieartikelen voldoen daarnaast ook aan alle veiligheidseisen, elk product wordt uitvoerig getest voordat het op de markt komt. Waarschijnlijk heb jij zelf ook nog wel een aantal eisen bij de artikelen voor je promotie. Bij WOT! Promotions hebben we een ontzettend groot aanbod van promotiemateriaal. WOT! Promotions heeft voor iedere doelgroep en elke gelegenheid passend promotiemateriaal. USB-sticks, aanstekers, maar ook kleding kan je bij ons bestellen. Alle artikelen kunnen bedrukt worden met jouw logo of persoonlijke boodschap.

Weet jij nog niet helemaal wat je wilt gaan inzetten om jouw bedrijf mee te promoten? Geen nood, bij WOT! Promotions helpen we je graag verder. Je kan een afspraak maken voor een adviesgesprek in onze showroom in Waalwijk, hier kunnen wij je een uitgebreid assortiment van onze producten laten zien. Ook kunnen wij je hier goed adviseren bij je keuze. We vinden altijd een passend promotieartikel.

 

meer

Artikelen 1 tot 36 van 118

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

 • Drijvende sleutelhanger Buoy
   

  Drijvende sleutelhanger Buoy

  vanaf € 0,42
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW, excl. verzendkosten

 • Sleutelhangerlampje Carina
   

  Sleutelhangerlampje Carina

  vanaf € 2,27
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW, excl. verzendkosten

 • Ronde Sleutelhanger Orlene
   

  Ronde Sleutelhanger Orlene

  vanaf € 0,98
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW, excl. verzendkosten

 • Sleutelhanger Met Poetsdoekje
   

  Sleutelhanger Met Poetsdoekje

  vanaf € 0,88
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW, excl. verzendkosten

 • Castilla geschenk buidelzakje
   

  Castilla geschenk buidelzakje

  vanaf € 0,35
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW, excl. verzendkosten

 • Serge badge houder
   

  Serge badge houder

  vanaf € 0,14
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW, excl. verzendkosten

Artikelen 1 tot 36 van 118

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Back to top