WOT, DID YOU SEE THAT?

WOT

Wanneer je op zoek bent naar relatiegeschenken, promotieartikelen of kerstpakketten, dan ben je bij WOT aan het juiste adres. We beschikken al over meer dan 25 jaar ervaring in de promotionele branche.

WOT streeft er naar om jou van advies op maat te voorzien, persoonlijke aandacht is hetgeen waar wij ons in onderscheiden. Of je nu kiest voor een budget give away of een custom made product, WOT denkt met je mee! Wij verzorgen het gehele proces van het begin tot het eind.

Team WOT helpt je verder!

Team WOT

Wij laten u zien dat wij outstanding branded promotions kunnen leveren. Bij WOT heerst geen 09:00 tot 17:00 mentaliteit, moet er vandaag iets af? Dan werken we toch gewoon even door!

De medewerkers van WOT zijn hier al vele jaren werkzaam, hierdoor zijn wij erg ervaren en er is een zeer goede band opgebouwd met vele klanten. Naast een zee aan ervaring, is er geen gebrek aan creativiteit, in tegendeel zelfs!

Op zoek naar een uniek promotieartikel, relatiegeschenk of een eindejaarsgeschenk? Neem dan nu contact op met team WOT en zij gaan direct voor je op zoek!

Bel of mail ons!

info@wotpromotions.nl +31 (0) 416 671 777 Energieweg 8
5145 NW Waalwijk

Feiten

Een relatiegeschenk of promotieartikel bedrukt met logo en/of boodschap is meer dan een alleen een cadeautje en WOT weet dit als geen ander. Het maakt deelt uit van de positionering van je eigen bedrijf of merk. Promotionele producten hebben bewezen het meest krachtige en effectieve marketing instrument te zijn. De feiten liegen er niet om. Een voorbeeldje: ongeveer 75% van de consumenten gebruikt minimaal 1 keer per week een promotioneel product, did you realize that? Daarnaast is een promotioneel product of relatiegeschenk bij 50-60% van de consumenten wel 1 tot 4 jaar in hun bezit!

Het assortiment

Voor iedere doelgroep, elk budget en iedere gelegenheid heeft WOT een passend en verrassend relatiegeschenk of promotieartikel. Ons aanbod gaat daarnaast verder dan alleen onze webshop, wil je als klant echt iets speciaals, dan gaan wij voor jou op zoek! Naast dat het assortiment van WOT te vinden is op de website, hebben wij ook een ruim ingerichte showroom, vol inspiratie!

Waarom kies je voor WOT Promotions?

  • ✓ Persoonlijke aandacht
  • ✓ Ervaren en gespecialiseerd team
  •  Zekerheid en kwaliteit
  •  Meelevend en veel initiatief
  •  Transparant
  •  Creatief

WOT denkt graag out of the box.

We adviseren je graag over een artikel die wij voor jou kunnen ontwerpen in je eigen huisstijl en helemaal op maat gemaakt. Maakt een promotieartikel geen indruk, dan is het geen promotieartikel. Dan is het gewoon een object in jouw huisstijl. Kortom, als je iets weg geeft, doe het dan goed, geef anders niks! Meer dan 80% van de ontvangers van onze promotionele producten ervaren deze als nuttig en zeer goed bruikbaar.

Missie

Onze missie is om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. WOT is gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen en realiseren van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Voor elke klant heeft WOT een passend relatiegeschenk of promotieartikel, ons aanbod is groot! Persoonlijk contact is bij ons heel normaal, je bent bij WOT nooit een nummertje. WOT bouwt mee aan jouw naamsbekendheid. Wij leveren betaalbare en effectieve mediums om jouw verhaal te vertellen, nieuwe producten of diensten te lanceren, evenementen te promoten, klanten te bedanken en medewerkers te waarderen.

Back to top