Vacatures Stage

Werken bij WOT!

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging! Wil je werken bij een organisatie waar creativiteit, kwaliteit en gezelligheid voorop staan, Ben jij iemand die commercieel en administratief sterk is? Haal jij altijd het beste uit jezelf? Ben jij een positieve aanpakker, een teamplayer? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Commercieel traffic medewerker/ fulltime

Je bent verantwoordelijk voor het totale aftersales-traject, waarbij jij aan de hand van een nauwkeurig bijgehouden digitaal planbord de deadlines bewaakt. Je hebt hiervoor veel contact met leveranciers & klanten. Daarnaast heb je veel contact met directe collega’s van de binnendienst en onze accountmanagers.

Wij verwachten van jou:

- Je hebt een echte drive om zaken te coördineren en goed uit te voeren

- Opleiding minimaal MBO, maar denkniveau op HBO. Werkervaring is een pré. Dat kan zijn in een vergelijkbare functie of een andere relevante functie;

- Servicegericht, flexibel en accuraat;

- Stressbestendig, goed in timemanagement;

- Pietje Precies in het beoordelen van proefdrukken

- Altijd pro-actief bezig om zaken te monitoren, signaleren en te verbeteren;

- Goede communicatieve en contactuele vaardigheden;

- Vindt het leuk om onderdeel te zijn van een team en hier actief aan bij te dragen;

- Goede kennis van de moderne talen (minimaal Nederlands en Engels) in woord en geschrift.

Werken bij WOT! betekent:

WOT! biedt een werkomgeving waarbinnen eigen verantwoordelijkheid, persoonlijke groei en succes centraal staat. Je komt te werken in een goed geoliede machine, waar de bedrijfscultuur gekenmerkt wordt door een hands on mentaliteit, creativiteit, resultaat, transparantie en een open mind Herken je jezelf in dit profiel en wil je snel aan de slag, mail ons dan jouw cv met motivatie naar manon@wotpromotions.nl Voor meer inhoudelijke informatie over de vacature en voor vragen met betrekking tot de procedure kun je terecht bij Manon van Eck, via het telefoonnummer 0416-671777.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Stage bij WOT!

Stagiaires gezocht voor de afdeling marketing communicatie & boekhouding.

WOT! is altijd op zoek naar nieuw talent. We maken graag kennis met grafisch vormgevers en sales tijgers, maar ook met administratieve medewerkers en marketing toppers! Heb jij iets anders te bieden waarvan je denkt dat het helemaal bij WOT! past? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar manon@wotpromotions.nl en wie weet spreken wij elkaar snel in onze showroom.

GO
For
IT !

Back to top