Relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn enorm effectieve marketing- en promotie-middelen. Maar alléén wanneer je de juiste keuze maakt. Hoe doe je dat?

Goede relatiegeschenken kunnen soms jarenlang en met veel plezier door de ontvanger gebruikt worden. Dat alleen al geeft wel aan dat een geslaagd relatiegeschenk een belangrijk middel kan zijn om je marketing-, communicatie- of PR-doelen te bereiken.

Bekijk een van onderstaande pagina's voor de juiste inspiratie.

 

express shopvoorraad aanbodbladerbare collecties

eindejaarsgeschenkenkerstpakkettenoranje EK/WK relatiegeschenken

top 10 relatiegeschenken

 

Hoe kies je de juiste relatiegeschenken?

Dé cruciale vraag bij het kiezen en invullen van relatiegeschenken is: past het geschenk? Past het bijvoorbeeld bij wat je aanbiedt, past het bij je relaties, past het in de onderlinge relatie en past het bij je marketing- en communicatie-doelen? Jammer genoeg volgen veel opdrachtgevers de omgekeerde route: ze zijn gecharmeerd van een bepaald geschenk en met dat cadeau-idee in het hoofd vragen ze zich nauwelijks af wat voor doel het moet dienen, wie ze precies willen bereiken en al helemaal niet of dit voor dat doel en die doelgroep wel het meest geschikte middel is. Tijd dus om een aantal heldere criteria op een rij te zetten voor wie relatiegeschenken in wil zetten in zijn of haar relationship management.

WOT-P adviseerd u graag bij het kiezen van het juiste relatiegeschenk of het bedenken van een passende marketing actie.

Geef ons uw briefing en wij gaan aan de slag.

 

expressshop-2.jpgvoorraad-aanbod-2.jpgbibliotheek-2.jpgcontact-2.jpg

 

 

Vragen ?

 

Bel 0416-671777 of gebruik het contactformulier

Back to top