Over WOT!

Daarom WOT!

WOT! heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotionele artikelen. Wij hebben ons sinds 1997 ontwikkeld tot een begrip in de promotionele branche. WOT! speelt in op ontwikkelingen en trends. Het bedenken, ontwikkelen en realiseren van promotionele producten en relatiegeschenken is een specialisme dat wij beheersen als geen ander. De medewerkers werken al vele jaren voor WOT!. Daardoor zijn zij zeer ervaren en is er een goede band opgebouwd met klanten. Wij varen onze eigen koers. Uiteraard houden wij je op de hoogte via onze website en via social-media, maar ook met een eigen catalogus die jaarlijks word uitgebracht.

Breed assortiment; attentie voor iedere gelegenheid

Voor iedere doelgroep, elk budget en iedere gelegenheid heeft WOT! een passend en verrassend relatiegeschenk of promotieartikel. Ons aanbod gaat daarnaast verder dan deze webshop.

GEEF DAN NIKS. Pardon?!! Maar inderdaad, u leest het goed. Want áls u als bedrijf iets weggeeft, doe het dan goed!

Out of the box

Mag of moet het ludieker, in een eigen huisstijl (kleuren, vormen), helemaal op maat gemaakt (custom made) of mag de levertijd net iets langer zijn? Dan gaan we graag persoonlijk voor je aan de slag. Wij zoeken naar de beste oplossing of dat ene originele idee. Zo maken we van een merk, event of campagne een blijvende herinnering. Of het nu gaat om een idee voor één specifiek product of het ontwikkelen van een compleet programma. Wij delen onze kennis, ervaring en ideeën en streven naar effect, interactie en impact.

Artwork/ontwerp

Zowel het product als de bedrukking moet goed zijn. Daarom ontvang je, bij een bestelling, altijd een gratis een digitale drukproef. Zo kan je zelf zien hoe het ontwerp eruit gaat zien. Uiteraard bedrukken we pas als jij 100% tevreden bent. Voor minder doen we het niet.

Showroom

Speciaal voor onze (potentiële) klanten hebben wij een ruime showroom ingericht, gevuld met ideeën en inspiratie voor relatiegeschenken. In onze inspiratieruimte vind je diverse en uiteenlopende relatiegeschenken. Van pennen tot USB-gadgets en van tassen tot luxe wijngeschenken. Er zit gegarandeerd iets tussen dat zal passen bij jouw bedrijf, en waarop jouw logo helemaal tot z’n recht zal komen. Maak daarom vandaag nog een afspraak en bezoek WOT! in Waalwijk!

Webshop

Het bestellen van producten of het aanvragen van een offerte is in een aantal stappen te doen. Wij leggen graag uit hoe de stappen van het bestelproces verlopen. Je kan altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0416-671777 of een email sturen naar info@wotpromotions.nl

Back to top