Faq

Hoe interpreteer ik uw prijzen op internet en in uw catalogi?

De prijzen op onze site en in onze catalogi zijn verkoopadviesprijzen, inclusief één bedrukking in één kleur. Meestal op basis van de hoogste staffel. Onze offertes bieden u een prijs op maat, waarbij rekening wordt gehouden met hoeveelheid, levertijd en uw speciale wensen in bewerking en verpakking. Wij leveren uitsluitend aan bedrijven en instellingen. Aan de genoemde prijzen of informatie op deze internetsite kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en drukfouten zijn voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

 

Hoe moet ik een logo aanleveren?

Om qua bewerking goed met uw logo te kunnen werken, dient u uw logo in een Illustrator EPS bestand aan te leveren in vectoren (los staande letters). Extensie .eps of .ai, met bij voorkeur de vermelding van de PMS kleuren.

Voor een uitgebreide uitleg kunt u de onderstaande PDF openen.

Richtlijnen artwork

 

Hoe vraag ik uw catalogus aan?

Wij hebben voor u een catalogus met de meest originele premiums en relatiegeschenken, onderverdeeld in thema's zoals textiel, schrijfwaren, gereedschap, snoep en ontspanning. Klik hier om een catalogus aan te vragen.

 

Hoe zit het met de leveringsvoorwaarden?

Onder in uw scherm zit een link naar de leveringsvoorwaarden. Die kunt u ten alle tijden inzien.

 

Kan ik een sample aanvragen?

U kunt bij ons altijd een sample aanvragen om het product in werkelijkheid van alle kanten te kunnen bekijken en beoordelen.
Als het nodig is, vragen wij hiervoor een passende vergoeding.

 

Krijg ik een drukproef vooraf?

U ontvangt altijd een drukproef ter goedkeuring. Wij drukken nooit zonder uw schriftelijke goedkeuring. Meestal gaat het om een digitale drukproef waarbij u beslist over verhoudingen van de bedrukking t.o.v. het artikel. Bij twijfel wordt er een fysieke proefbedrukking gemaakt.

 

Kunt u ook ideeën aandragen?

Jazeker, wij maken dan een heldere analyse van uw behoefte en zullen in no time een paar voorstellen doen met passende producten. Bekijk eens één van onze specialisten websites . Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een briefing formulier opgesteld als hulpmiddel om de eisen en wensen van uw actie duidelijk te formuleren.

 

Voor welke waarde mag ik belastingvrij schenken aan mijn medewerkers?

U mag jaarlijks een belastingvrij cadeau geven ter waarde van € 70,00 inclusief BTW.

 

Wat levert u allemaal?

Alles op het gebied van premiums, relatiegeschenken en promotioneel textiel. Een groot deel is uit voorraad leverbaar. Voor elk deelgebied van ons assortiment werken wij met de beste leveranciers. Daarnaast is WOT-P sterk in het bedenken van custom-made oplossingen wanneer een standaard product niet aan uw vraag zou voldoen.

 

Wij kunnen geen ontwerp aanleveren, kunnen jullie dit verzorgen?

Jazeker, dat is geen enkel probleem. Onze professionele ontwerpstudio kan geheel binnen uw wensen voor een origineel ontwerp zorgen. Dat tegen een geringe vergoeding. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

expressshop-2.jpgvoorraad-aanbod-2.jpgbibliotheek-2.jpgcontact-2.jpg

 

 

Vragen ?

 

Bel 0416-671777 of gebruik het contactformulier


Back to top