oranje relatiegeschenken

Oranje relatiegeschenken: tijd voor het EK voetbal!

Het EK voetbal 2020 is in zicht. Nederland doet gelukkig weer mee. De uitgelezen kans om met je bedrijf of merk uit te pakken met scorende oranje relatiegeschenken voorzien van je logo, bedrijfsnaam of boodschap! Ter inspiratie alvast een paar leuke artikelen op een rijtje.

EK Toeter

Oranje relatiegeschenken: de EK-voetbal

Ook zo goed willen voetballen als een speler van het Nederlands elftal? Dat kan met onze voetballen. Leverbaar in groot en klein en volledig te ontwerpen in jouw eigen full colour design. En dat al vanaf 100 stuks!

Oranje Relatiegeschenken

Oranje relatiegeschenken: de EK-toeter

Steun Nederland met deze EK-toeter. Een PP kunststof stadiontoeter met koord. Deze produceert genoeg geluid om Nederland aan te moedigen en ze naar de finale te fluiten. Geheel te voorzien van je logo. Zo worden je relaties altijd aan je merk herinnerd!

DID YOU SEE THAT?

Oranje relatiegeschenken: de EK-wedstrijdschema’s

Deze EK-wedstijdschema’s kunnen aan de voorzijde worden voorzien van je eigen logo of reclame. Op deze manier zijn al je relaties op de hoogte wanneer alle wedstrijden zijn en wordt er geen moment vergeten om het Nederlands elftal aan te moedigen.

Laat je merk scoren!Highlight Products
meer


Team WOT! helpt je verder!

Op zoek naar scorende oranje relatiegeschenken? Neem dan contact op met team WOT!

Bel of mail ons!

info@wotpromotions.nl +31 (0) 416 671 777 Energieweg 8
5145 NW Waalwijk

Did you see that?

Komende zomer is het weer zover en barst de oranje gekte weer los: het EK voetbal staat weer voor de deur! Natuurlijk is ook het Nederlands elftal vertegenwoordigd tijdens dit grootse evenement. Tijd voor oranje relatiegeschenken!

Om u enigszins in de stemming te brengen en je een indruk te geven van enkele oranje relatiegeschenken vind je op deze pagina enkel voorbeelden waarmee je je relaties, klanten en personeel aangenaam kunt verrassen tijdens het komende EK voetbal.

Zoek je originele oranje relatiegeschenken? Stop dan nu met zoeken! Wij hebben een ruim assortiment oranje relatiegeschenken die kunnen worden voorzien van je logo.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment oranje relatiegeschenken? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op via info@wotpromotions.nl of bel naar 0416 671 777.

Back to top