Novick

Novick: maak 1,5 meter zichtbaar!

Jammer genoeg is het nog even wachten voordat we weer drie kussen of een dikke knuffel kunnen geven. Willen we het Covid-19 virus verslaan, dan zitten we voorlopig vast aan die anderhalve meter afstand. Heel Nederland maakt zich dus weer op om weer deel te nemen aan de samenleving, het liefst zo normaal mogelijk. Hoewel we inmiddels gewend zijn aan de plastic schermen en de stickers op de vloer, is er steeds meer behoefte aan hulpmiddelen die ons herinneren aan de 1.5 meter zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Novick is zo’n product. Een apparaatje om je nek geeft een lichtsignaal af op het moment dat iemand te dichtbij komt. Speciaal te voorzien van jouw logo!

DID YOU SEE THAT?

Novick: met jouw logo!

De Novick werkt echter dus alleen als andere personen er ook een dragen. Het gadget is al opgepakt door bedrijven met veel kantoorpersoneel en door exploitanten van beursgebouwen en musea. Het is prijstechnisch interessant en kan voorzien worden van een eigen logo.


Novick: hoe werkt het?

Nu het aantal besmettingen afneemt, zoeken mensen elkaar steeds meer op. De 1,5 meter wordt dus nog belangrijker om meerdere besmettingen te voorkomen. De Novick maakt gebruik van bluetooth (voor de afstand) en infrarood (herkenning van andere Novick's in de buurt). Het lichtsignaal werkt als een geheugensteuntje dat je de 1,5 meter niet in acht neemt. Je hoeft niet te vragen om afstand te houden, geen privacygevoelige app te downloaden en je krijgt geen irritant piepje te horen dat pas weer uitgaat als je een stapje achteruit doet.

Novick

Maak mensen op een positieve manier bewust van 1,5 meter afstand

Highlight Products
meer

Team WOT! helpt je verder!

Op zoek naar de Novick met jouw logo of boodschap? Neem dan contact op met team WOT!

Bel of mail ons!

info@wotpromotions.nl +31 (0) 416 671 777 Energieweg 8
5145 NW Waalwijk

DID YOU SEE THAT?

Maak mensen op een passende manier bewust van de 1,5 meter afstand met de Novick; een duidelijk communicatiemiddel in een 1,5 metersamenleving.

Om je enigszins te inspireren en een indruk te geven van de Novick, vind je op deze pagina enkel informatie over de Novic en hoe hij werkt.

Zoek je de Novick? Stop dan nu met zoeken! Wij hebben de Novic in ons assortiment die kan worden voorzien van jouw logo of boodschap.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Novick? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op via info@wotpromotions.nl of bel naar 0416 671 777.

Back to top