Bel ons: 0416-671777
Meer dan 27 jaar ervaring
Bel ons: 0416-671777
Ruim assortiment
Bel ons: 0416-671777
Professioneel team
Bel ons: 0416-671777
Resultaatgericht
Bel ons
0416-671777 08.30 - 17.00

Walking Billboard: Ontwerp je eigen paraplu!

  • 31-1-24
Ontwerp je eigen apres ski

Wandelende reclame: personaliseer je eigen paraplu met all-over bedrukking vanaf slechts 150 stuks! Bij WOT! promotions kun je je unieke ontwerp tot leven brengen op deze praktische en opvallende accessoire. Maak van je paraplu een wandelend billboard en laat je boodschap overal opvallen, of het nu gaat om promotie-evenementen, bedrijfsuitjes of gewoon op straat. Onze hoogwaardige paraplu's bieden niet alleen bescherming tegen regen, maar ook een unieke kans om je merk te laten stralen. Ontwerp vandaag nog je eigen paraplu en maak een blijvende indruk!

Meer weten?

.

.

custom paraplu

.

Uniek Ontwerp

Onze paraplu's zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden, waardoor ze niet alleen een praktisch accessoire zijn, maar ook langdurige exposure bieden voor je merk. Of het nu gaat om het promoten van je bedrijf, een speciaal evenement of het versterken van je merkidentiteit, de mogelijkheden zijn eindeloos met onze op maat bedrukte paraplu's. Kies voor functionaliteit en stijl en maak van je paraplu's een krachtig instrument voor effectieve branding.

Offerte aanvragen

.

Advies over personalisatie opties?

Heb je nog vragen over het personaliseren van je eigen paraplu's of wil je meer informatie over onze diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij WOT! promotions staan we klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de perfecte wandelende reclame voor jouw merk. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de eindeloze mogelijkheden om je boodschap op een stijlvolle en opvallende manier te verspreiden.


Deel dit bericht

.

Team WOT! helpt je verder!

Op zoek naar promotionele artikelen en relatiegeschenken? Neem dan contact op met team WOT!

Danielle Groeneweg
Danielle Groeneweg
Edwin Bouwman
Edwin Bouman

Bel of mail ons!

info@wotpromotions.nl +31 (0) 416 671 777 Energieweg 8
5145 NW Waalwijk

.

Beveiligd betalen

ideal mastercard visa

Levering

postnl dhl