Bel ons: 0416-671777
Meer dan 27 jaar ervaring
Bel ons: 0416-671777
Ruim assortiment
Bel ons: 0416-671777
Professioneel team
Bel ons: 0416-671777
Resultaatgericht
Bel ons
0416-671777 08.30 - 17.00

Dag van de Zorg: Zet zorgmedewerkers in het zonnetje!

  • 7-2-24
Dag van de zorg

De Dag van de Zorg is bij uitstek de gelegenheid om onze waardering te tonen voor zorgmedewerkers. Ze verdienen het om in het zonnetje gezet te worden, en wat is een betere manier om dit te doen dan met een ruim assortiment aan relatiegeschenken of cadeautjes? WOT! Promotions is jouw partner voor de Dag van de Zorg, met een divers aanbod aan passende geschenken om deze speciale dag, die jaarlijks op 12 mei wordt gevierd, extra bijzonder te maken.

Ontdek onze speciale Dag van de Zorg collectie!

Download onze inspiratiegids en ontvang gratis het spel GameChanger, de GameChanger is een uniek spellenpakket ontwikkeld door WOT! Promotions en hebben we speciaal voor de Dag van de Zorg in een uniek ontwerp laten maken maar kun je dus ook volledig in jouw eigen ontwerp laten maken.

Bekijk inspiratiegids Gratis Spel

.

.

dag van de zorg 2024

.

Zorghelden: Verras de helden met sokken!

Op de Dag van de Zorg verdienen zorgmedewerkers niet alleen erkenning voor hun inzet, maar ook een welverdiend moment van ontspanning en plezier. Wat zou er verrassender zijn dan hen te bedanken met op maat gemaakte sokken als een uniek cadeau? Deze sokken, bedrukt met heldhaftige ontwerpen of persoonlijke boodschappen, bieden niet alleen comfort aan hun voeten, maar ook een glimlach op hun gezicht. Laat zien dat je om hen geeft en geef een geschenk dat hun dag nog specialer maakt.

Bekijk sokken

.

.

Ervaring in de zorg: WOT! zet de toon voor waardering

Met ruime ervaring in de zorgsector begrijpt WOT! Promotions de specifieke behoeften van zorginstellingen en hun medewerkers. Onze op maat gemaakte oplossingen, variërend van relatiegeschenken tot give aways, zijn gericht op het versterken van waardering. Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit, creativiteit en klanttevredenheid, waardoor we onvergetelijke ervaringen kunnen bieden voor zowel zorginstellingen als hun personeel.

Bekijk zorg brochure
inspiratiegids

.

.

Advies over personalisatie opties?

Heb je nog vragen over het personaliseren van je eigen dag van de zorg cadeau of wil je meer informatie over onze diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij WOT! Promotions staan we klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de perfecte blijk van waardering voor jouw organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de eindeloze mogelijkheden om je boodschap op een stijlvolle en opvallende manier te verspreiden.

Direct contact

.

Vraag gratis spellen set aan:

Geef je naam en email adres in en ontvang je GRATIS Spellenset: GameChanger!

Met het versturen van dit formulier stemt u in met onze privacy voorwaarden


Deel dit bericht

.

 

Team WOT! helpt je verder!

Op zoek naar promotionele artikelen en relatiegeschenken? Neem dan contact op met team WOT!

Bel of mail ons!

info@wotpromotions.nl +31 (0) 416 671 777 Energieweg 8
5145 NW Waalwijk

.

Beveiligd betalen

ideal mastercard visa

Levering

postnl dhl