25-02-2019

Trends onder promotionele gadgets 2019

Een nieuw jaar betekent nieuwe trends. Zo zijn er ook in 2019 nieuwe trends op het gebied van promotionele artikelen. Wij zetten de opvallendste trends voor je op een rijtje, zodat ook jij met de tijd mee kunt gaan in het kiezen van de juiste promotionele artikelen ter promotie van jouw organisatie.

DID YOU SEE THAT?

Trends op het gebied van elektronica

Voor sommigen mensen is een lege batterij van de mobiele telefoon wel het ergste wat je kan overkomen. Om dit te voorkomen worden er steeds meer powerbanks weggegeven. Dit jaar zal de trend echter vooral verschuiven naar de draadloze varianten, zoals de Solar Charger.

Daarnaast zijn er ook weer veel verschillende oplaadkabels te verkrijgen. De nieuwste trend onder deze oplaadkabels is de USB type C. Deze USB kabel past op alle apparaten, zowel computers als mobiele telefoons. Dit betekent dat je straks geen meerdere stekkers meer nodig zult hebben!

Trends op het gebied van MVO producten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor veel bedrijven steeds belangrijker geworden. Daarom is er ook steeds meer vraag naar goedkope duurzame promotionele artikelen. Goede voorbeelden hiervan zijn de Nature Plus Matt balpen, gemaakt van een biologisch afbreekbaar materiaal en geheel mat gepolijst en het Eco Kurk Notitiebloek, gemaakt van gerecycled kraft papier.

Nature Plus Matt balpen

Trends voor de zomer

Het is nog vroeg om over de zomer na te denken, maar ook voor dit seizoen is er een trend opgedoken. Door veel mensen wordt tegenwoordig een Hamamdoek, oftewel een omslag- en droogdoek, gebruikt. Dit doek neemt veel vocht op en is snel droog. Je kunt hem om je lichaam draperen of op een ligstoel leggen. Daarnaast is hij ook erg geschikt voor de sauna. Een multifunctioneel geschenk waarmee jouw relaties jouw merk zullen dragen op het strand of het zwembad in de zomer. De hamamdoek is naar eigen wens te bedrukken en te weven.

Trends op het gebied van textiel

Niet weg te denken uit de wereld van de promotionele artikelen zijn toch wel de bedrukte sokken. Ook dit jaar zal de bedrukte sok weer veel worden weggegeven. Weer eens wat anders dan notitieboekjes of pennen. Iedereen draagt ze, dus gewild zijn ze zeker!

Promotionele artikelen voor jouw organisatie?

Mee gaan met de tijd en op zoek naar een gepast promotioneel artikel? Ben je zoek naar heel wat anders of heb je nog andere vragen? Neem contact op met team WOT! door te bellen naar 0416 671 777 of te mailen naar info@wotpromotions.nl. Wij helpen je graag!

Team WOT! helpt je verder!

Meer weten over promotionele artikelen? Neem dan nu contact op met team WOT! en zij gaan direct voor je op zoek!

Bel of mail ons!

info@wotpromotions.nl +31 (0) 416 671 777 Energieweg 8
5145 NW Waalwijk

« Terug
© Developed by CommerceLab

Back to top