20-03-2019

MVO relatiegeschenken: duurzaam is het helemaal

Duurzaamheid binnen bedrijven is helemaal van deze tijd. Als bedrijf wil je dit natuurlijk naar buiten toe uitdragen. Maar hoe? Om dit uit te leggen duiken wij graag in de wereld van MVO relatiegeschenken.

DID YOU SEE THAT?

MVO relatiegeschenken? Maak een statement!

In deze tijd zijn bijna alle organisaties bezig met MVO. MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bedrijven die met MVO bezig zijn, houden rekening met de maatschappelijke effecten van hun activiteiten. Organisaties en bedrijven willen natuurlijk ook naar buiten uitstralen dat ze om duurzaamheid en het milieu geven. Een goede manier om dit te doen is het weggeven van MVO relatiegeschenken. Hiermee maak je namelijk als bedrijf een overtuigend statement naar je relaties.

Boodschappentas Jute

MVO relatiegeschenken: goed voor jouw organisatie en het milieu

Uit onderzoek is gebleken dat ontvangers van relatiegeschenken, MVO relatiegeschenken beter en aantrekkelijker vinden dan niet-MVO relatiegeschenken. Klanten krijgen ook een positiever beeld van de organisatie als deze zich duurzaam uit door middel van deze geschenken. Door het consequent toepassen van deze manier krijgen de gehele status en de reputatie van een bedrijf een positief effect.

Correctbook

MVO relatiegeschenken

Binnen deze branche zijn er verschillende soorten MVO relatiegeschenken te vinden. Hieronder laten wij een aantal soorten zien.

  • • Geschenken gemaakt van gerecyclede materialen zoals oude visnetten of plastic flessen.
  • • Geschenken gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe, kurk en jute.
  • • Fair trade producten.
  • • Geschenken gemaakt van overgebleven voedselwaren zoals koffiedik en sinaasappel.

MVO relatiegeschenken iets voor jouw organisatie?

Wil jij ook MVO relatiegeschenken of promotionele artikelen inzetten voor de promotie van jouw duurzame organisatie, maar heb je nog geen idee welke product bij jouw organisatie past? Of heb je juist wel al een idee, maar weet je niet hoe je verder moet of heb je ergens anders nog vragen over? Neem dan nu contact op met team WOT! en zij gaan direct voor je op zoek!

Bel of mail ons!

info@wotpromotions.nl +31 (0) 416 671 777 Energieweg 8
5145 NW Waalwijk

« Terug
© Developed by CommerceLab

Back to top