11-03-2019

Oranje zomer: laat jouw merk juichen!

Dit jaar wordt het de zomer voor de vrouwensport. De Oranjeleeuwinnen en de Nederlandse handbalvrouwen hebben zich namelijk beiden geplaatst voor het WK 2019. De Oranjeleeuwinnen maakten het nog even spannend het afgelopen jaar, maar hebben zich toch voor de tweede keer in de historie geplaatst voor het WK in Frankrijk. De Nederlandse handbalvrouwen boekten vorig jaar een rechtstreeks ticket voor het WK in Japan door op het EK te eindigen bij de laatste vier.

DID YOU SEE THAT?

Oranje zomer: doe mee met de oranjekoorts

Net als bij de welbekende wuppies of de voetbalplaatjes, kan ook jij als bedrijf meedoen met de oranjekoorts door je merk te promoten of je naamsbekendheid te vergroten met leuke weggevertjes. Nu is ook de perfecte tijd om daarmee te beginnen. Maar wat zijn nu de ultieme promotionele artikelen die hiervoor in aanmerking komen? Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje.

Supportersvlaggen

Oranje zomer: de ultieme weggevertjes

Een leuk item om weg te geven tijdens de oranje sportzomer zijn de Supportersvlaggen. Geheel te bedrukken in jouw eigen boodschap en logo. Een leuke én tevens goedkope manier om je merk te promoten. Daarnaast zijn de High Five Handenklappers ideaal om de Nederlandse sportvrouwen te supporten en jouw merk op te laten vallen. Ook deze zijn geheel in eigen huisstijl en met een leuke boodschap te bedrukken.

Wil je het wat luxer aanpakken maar toch binnen het sportthema blijven, dan zijn er ook verschillende soorten zweetbandjes, bidons of petten te bedrukken. Zo zit er altijd wel een product bij die past bij jouw bedrijf en die jouw merk laat juichen tijdens de oranje sportzomer!

Hyper Zweetbandje

Oranje producten voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over hoe jij tijdens het WK op kan vallen en jouw merk kan laten juichen en ben je benieuwd wat de verschillende mogelijkheden zijn? Of heb je ergens anders nog vragen over? Neem contact op met team WOT! door te bellen naar 0416 671 777 of te mailen naar info@wotpromotions.nl. Wij helpen je graag!

Team WOT! helpt je verder!

Meer weten over promotionele artikelen? Neem dan nu contact op met team WOT! en zij gaan direct voor je op zoek!

Bel of mail ons!

info@wotpromotions.nl +31 (0) 416 671 777 Energieweg 8
5145 NW Waalwijk

« Terug
© Developed by CommerceLab

Back to top