05-03-2019

Jubileum? 5 items om echt indruk te maken

Bestaat jouw bedrijf binnenkort 25 jaar of heb je een ander jubileum en wil je dit graag vieren met je medewerkers en relaties? Dan is dit het ultieme moment om relatiegeschenken uit te delen. Maar wat voor geschenk kun je dan het beste geven? Voor inspiratie zetten wij 5 items op een rij waarmee je zeker indruk kunt maken.

DID YOU SEE THAT?

Jubileum item 1: Luxe balpen

Een veelgebruikt en gewaardeerd geschenk is een luxe balpen. Het is een origineel geschenk waar je jouw relaties mee kunt verassen. Of je nu gaat voor stijlvol zwart of elegant zilver, met een eigen bedrukking of gravering geef je de luxe balpen net wat extra's. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de pen te verpakken in een mooi doosje, om het nóg luxer te maken.

Jubileum item 2: Bedrukte paraplu's

Een ander nuttig en origineel geschenk is een bedrukte paraplu. De golfparaplu's en stormparaplu's zijn ideaal en erg geschikt om weg te geven als luxe relatiegeschenk tijdens een jubileum. Een goede, stevige paraplu straalt luxe uit en is dus een mooi geschenk.

Jubileum item 3: Wijnkoelers

Een zeer gewenst geschenk is de gegraveerde wijnkoeler. Met een persoonlijk wijngeschenk kun je iedere gelegenheid speciaal maken, dus ook een jubileum. Een wijnkoeler is niet alleen nuttig maar ook een echte eye-catcher voor op tafel.

Coolio Wijnkoeler

Jubileum item 4: Trolleykoffers met opdruk

Een trolley is een chic en luxe geschenk dat met veel waardering wordt ontvangen, dus zeer geschikt voor het vieren van een jubileum. Daarnaast zijn de trolleys te bedrukken in ieder gewenst beeldmerk en zijn ze te personaliseren. Je kan dus laten zien dat je jouw relaties waardeert en ze persoonlijk bedanken voor, bijvoorbeeld, de afgelopen 25 jaar.

Jubileum item 5: Leren schrijfmap

De leren schrijfmap is een praktisch en luxe geschenk dat geschikt is voor jouw zakelijke relaties. De luxe varianten doen het vooral erg goed als jubileum geschenk. Met een stijlvolle gravering in het metalen plaatje op de map, komt je logo subtiel uit op het geschenk en versterk je de band met jouw relaties.

Jubileum items voor jouw organisatie?

Binnenkort een jubileum en nog op zoek naar geschenken om weg te geven? Of weet je al helemaal wat je wilt en wil je weten welke verschillende opties er zijn? Neem contact op met team WOT! door te bellen naar 0416 671 777 of te mailen naar info@wotpromotions.nl. Wij helpen je graag!

Team WOT! helpt je verder!

Meer weten over promotionele artikelen? Neem dan nu contact op met team WOT! en zij gaan direct voor je op zoek!

Bel of mail ons!

info@wotpromotions.nl +31 (0) 416 671 777 Energieweg 8
5145 NW Waalwijk

« Terug
© Developed by CommerceLab

Back to top