IProtect antibacteriële pen

IProtect antibacteriële pen: dé pen tegen verspreiding van bacteriën.

Bescherm je medewerkers, je relaties en jezelf tegen het coronavirus met de IProtect antibacteriële pen.

IProtect antibacteriële pen

IProtect antibacteriële pen: voor wie is het geschikt?

De IProtect antibacteriële pen is dé promotionele pen voor bedrijven in de medische wereld en ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld scholen, horeca en publieke instellingen. Maar met het Corona virus in ons midden is het eigenlijk geschikt voor elke organisatie. De pen is te verkrijgen in acht verschillende kleuren en. Zo zit er altijd wel een kleur pen bij die past bij je organisatie. De Iprotect antibacteriële pen is te bedrukken op de houder in maximaal 4 kleuren.

IProtect antibacteriële pen: hoe werkt het?

Pennen kunnen grote boosdoeners zijn in het verspreiden van bacteriën. In de IProtect antibacteriële pen zijn zink iconen verwerkt die een vijandige omgeving vormen voor bacteriën en zodoende de verspreiding van hand tot hand voorkomen. Deze actieve stof zorgt dus voor een antibacteriële werking, waardoor bacteriën voor 99,9 % worden gedood. De IProtect antibacteriële pen heeft tevens een permanente werkzaamheid (24/7) tegen bacteriën doordat het additief in het plastic zelf is gevormd.

DID YOU SEE THAT

Bescherm je merk!

Highlight Products
meer


Team WOT! helpt je verder!

Op zoek naar de Iprotect antibacteriële pen? Neem dan contact op met team WOT!

Bel of mail ons!

info@wotpromotions.nl +31 (0) 416 671 777 Energieweg 8
5145 NW Waalwijk

Did you see that?

De IProtect antibacteriële pen is dé promotionele pen om de verspreiding van het Corona virus te verminderen. Je verbindt je merk al vanaf € 0,27 aan de IProtect antibacteriële pen.

Om u enigzins te inspireren en meer te laten weten, vindt je op deze pagina informatie over de IProtect antibacteriële pen.

Zoek je de IProtect antibacteriële pen? Stop met zoeken! Wij hebben alle acht kleuren in ons assortiment die we kunnen voorzien van je logo.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Iprotect antibacteriële pen? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op via info@wotpromotions.nl of bel naar 0416 671 777.

Back to top