18-02-2019

Gebruiksproducten: de beste promotieartikelen

Wanneer je de organisatie wil promoten, doe je dit natuurlijk zo effectief mogelijk. Wij van WOT! helpen de organisatie graag om de doelen te behalen. Daarom adviseren we om gebruiksproducten in te zetten. Gebruiksproducten zijn namelijk de beste promotieartikelen!

DID YOU SEE THAT?

Gebruiksproducten de beste promotieartikelen?

Wanneer het over promotie gaat, wordt al snel gedacht aan reclamespotjes en billboards. Dit is echter maar een heel klein deel van hoe je de organisatie kan promoten. Op deze site zijn talloze gebruiksproducten te vinden die dienen als promotieartikel. Met de promotionele gebruiksproducten worden de doelen gegarandeerd bereikt.

Weetjes over gebruiksproducten als promotieartikel

  • - Promotionele gebruiksproducten worden het meest op kantoor en in de keuken gebruikt. 74% heeft minimaal één promotioneel artikel op kantoor en 91% heeft ten minste één promotioneel product in de keuken staan.
  • - Ontvangers denken positiever over bedrijven waarvan zij promotionele gebruiksproducten ontvangen. 61% wordt zelfs aangemoedigd om producten/diensten te bekijken van deze bedrijven.
  • - Bedrukte pennen behoren tot de meest verkochte gebruiksproducten als promotieartikel. Een bedrukte pen kent gemiddeld 7 gebruikers waardoor een hele grote groep bereikt wordt.

Welke gebruiksproducten kan de organisatie het beste inzetten?

Als de organisatie op zoek is naar een geschikt promotieartikel om onder de aandacht te komen, is het aan te raden om vooraf onderstaande vragen te beantwoorden.

  • - Wat wil je bereiken?
  • - Wie is de doelgroep?
  • - Wat is het budget?

Door al deze vragen te beantwoorden, wordt het kiezen van gebruiksproducten voor het ideale promotieartikel gemakkelijker. Natuurlijk helpen wij van WOT! Promotions graag mee met het kiezen van de gebruiksproducten als promotieartikel.

Notitieboekjes

Gebruiksproducten als promotieartikel: iets voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over gebruiksproducten als promotieartikel? Heb je iets in gedachte maar kan je het niet vinden of heb je een hele andere vraag? Neem contact op met team WOT! door te bellen naar 0416 671 777 of te mailen naar info@wotpromotions.nl. Wij helpen je graag!

Team WOT! helpt je verder!

Meer weten over promotionele artikelen? Neem dan nu contact op met team WOT! en zij gaan direct voor je op zoek!

Bel of mail ons!

info@wotpromotions.nl +31 (0) 416 671 777 Energieweg 8
5145 NW Waalwijk

-

« Terug
© Developed by CommerceLab

Back to top