06-12-2017

Buy One, Give One

Wereldwijd hebben zo’n 800 miljoen mensen geen toegang tot schoon en veilig drinkwater. Join the pipe is een organisatie die projecten realiseert met het concept buy one give one.

Bij elke fles die u koopt wordt er ook een fles gedoneerd aan kinderen in een ontwikkelingsland. Drinken uit een fles in plaats van met handen zorgt voor minder verspilling van kostbaar water en voor veel minder ziektes en schooluitval. Op scholen op het platteland waar vaak geen drinkwater is, kunnen ze met deze fles water meenemen van huis.

De BOGO-bottle is de hervulbare waterfles. Een mooie betaalbare fles, verkrijgbaar in diverse kleuren en eenvoudig te voorzien van een eigen print of embossing. Ideaal voor promoties, bedrijven en evenementen. De fles is gemaakt van BPA-vrij plastic en is vaatwasser bestendig. Met transparante of semi-transparante soft touch body. De BOGO-bottle is leverbaar in 0,5 en 1 liter en ze kunnen ook afgevuld worden met water.

Wereldwijd hebben zo’n 800 miljoen mensen geen toegang tot schoon en veilig drinkwater. Daarom komt de opbrengst van de flessen, tappunten en donaties ten goede aan schoon drinkwater projecten. Inmiddels heeft Join the pipe meer dan 250 projecten kunnen realiseren in o.a. Kenia, Tanzania, Congo, Mozambique, Gambia, Benin en Bangladesh.

BLNQ (een HPD adviesbureau) is u al voor gegaan en hier hebben wij al mooie flessen voor gemaakt!

Bent u ook op zoek naar waterflessen? Neem dan contact met ons op

« Terug
© Developed by CommerceLab

Back to top