Mondkapjes met logo

Mondkapjes met logo

Mondkapjes met logo

Op zoek naar mondkapjes met logo? Stop dan nu met zoeken! WOT! Promotions uit Waalwijk heeft veel verschillende mondkapjes in het assortiment. Van 1 tot 3 laags en van katoenen tot polyester. WOT! Promotions bevindt zich aan de Energieweg 8 in Waalwijk en is dé mondkapjes leverancier voor mondkapjes met logo.

Mondkapjes met logo

Contact.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de mondkapjes met logo? Maak een afspraak en kom langs in de showroom van WOT! Promotions waar alle mondkapjes te bekijken zijn. Tevens geheel coronaproof. Je kan een afspraak maken door te bellen op telefoonnummer 0416 671 777 of te mailen naar info@wotpromotions.nl. Nog vragen over mondkapjes met logo. Dan kun je ook contact opnemen met het team van WOT! Promotions.

Mondkapjes: hét perfecte reclamemiddel voor je organisatie.

Mondkapjes zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Maar waarom zou je een nietszeggend mondkapje opzetten als het ook een leuke, gekke of opvallende kan zijn. Mondkapjes met logo of een kunstwerk tot een gekke bedrukking van een mond of geheel in eigen PMS kleur. WOT! Promotions, helpt je graag met een ontwerp voor jouw mondkapjes met logo.

Mondkapjes zijn hét reclamemiddel van deze tijd voor je organisatie. De mondkapjes met logo kunnen volledig worden voorzien van je reclame. Tevens blijven je relaties beschermd en veilig op straat.

Mondkapjes met logo

Zeg het met een mondkapje!

Mondkapjes met logoMondkapjes met logoMondkapjes met logoMondkapjes met logoTeam WOT! helpt je verder!

Op zoek naar gepersonaliseerde mondkapjes? Neem dan contact op met team WOT!

Bel of mail ons!

info@wotpromotions.nl +31 (0) 416 671 777 Energieweg 8
5145 NW Brabant

Did you see that?

Mondkapjes met logo

Mondkapjes met logo zijn een goede manier om je bedrijf te promoten. Vooral in deze tijd zijn mondkapjes met logo onmisbaar. In veel openbare ruimtes wordt het zelfs verplicht om een mondkapje te dragen om besmetting te verminderen. Help de overdracht van virussen te verminderen en maak het dragen van een mondkapje leuk met mondkapjes met logo. Te bedrukken bij WOT! Promotions.

Mondkapjes met logo bij WOT! Promotions

Kom je uit de buurt van Brabant of een ander deel van Nederland en heb je vragen over mondkapjes met logo? Neem dan contact op met WOT! Promotions. Onze medewerkers helpen je graag.

Online bestelgemak van mondkapjes met logo

Via wotpromotions.nl kan je ook online je mondkapjes met logo bestellen; makkelijker kunnen wij het niet maken. Je kan hier alle mondkapjes zelf bekijken die WOT! Promotions te bieden heeft en zelf de gewenste bedrukte mondkapjes selecteren voor je personeel. Ook online kunnen wij je adviseren.

Wat WOT! Promotions te bieden heeft:

  • + Meer dan 20 jaar ervaring
  • + Scherpe prijzen
  • + Groot assortiment
  • + Professioneel team
  • + Resultaatgericht

Back to top