Bel ons: 0416-671777
Meer dan 27 jaar ervaring
Bel ons: 0416-671777
Ruim assortiment
Bel ons: 0416-671777
Professioneel team
Bel ons: 0416-671777
Resultaatgericht
Bel ons
0416-671777 08.30 - 17.00

Mondkapjes leverancier Huijbergen

.


mondkapjes leverancier Huijbergen

Mondkapjes leverancier Huijbergen

Op zoek naar een mondkapjes leverancier Huijbergen? Stop dan nu met zoeken! WOT! Promotions uit Waalwijk heeft veel verschillende mondkapjes in het assortiment. Van 1 tot 3 laags en van katoenen tot polyester. WOT! Promotions bevindt zich aan de Energieweg 8 in Waalwijk en is dé mondkapjes leverancier Huijbergen en omstreken.

mondkapjes leverancier Huijbergen

Mondkapjes: hét perfecte reclamemiddel voor je organisatie.

Mondkapjes zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Maar waarom zou je een nietszeggend mondkapje opzetten als het ook een leuke, gekke of opvallende kan zijn. Een mondkapje met een logo of een kunstwerk tot een gekke bedrukking van een mond of geheel in eigen PMS kleur. WOT! Promotions, de mondkapjes leverancier Huijbergen, helpt je graag met een ontwerp.

Mondkapjes zijn hét reclamemiddel van deze tijd voor je organisatie. De mondkapjes kunnen bij mondkapjes leverancier Huijbergen geheel worden bedrukt met je reclame. Tevens blijven je relaties beschermd en veilig op straat.

Contact.

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij mondkapjes leverancier Huijbergen? Maak een afspraak en kom langs in de showroom van WOT! Promotions waar alle mondkapjes te bekijken zijn. Tevens geheel coronaproof. Je kan een afspraak maken door te bellen op telefoonnummer 0416 671 777 of te mailen naar info@wotpromotions.nl. Nog vragen over mondkapjes? Dan kun je ook contact opnemen met het team van mondkapjes leverancier Huijbergen.

mondkapjes leverancier Huijbergen

Zeg het met een mondkapje!

mondkapjes leverancier Huijbergenmondkapjes leverancier Huijbergenmondkapjes leverancier Huijbergenmondkapjes leverancier HuijbergenTeam WOT! helpt je verder!

Op zoek naar gepersonaliseerde mondkapjes? Neem dan contact op met team WOT!

Manon van Eck
Manon van Eck
Linda Slachter
Linda Slachter

Bel of mail ons!

info@wotpromotions.nl +31 (0) 416 671 777 Energieweg 8
5145 NW Waalwijk

DID YOU SEE THAT?

Mondkapjes bedrukken

Mondkapjes bedrukken is een goede manier om je bedrijf te promoten. Vooral in deze tijd is een mondkapje onmisbaar. In veel openbare ruimtes wordt het zelfs verplicht om een mondkapje te dragen om besmetting te verminderen. Help de overdracht van virussen te verminderen en maak het dragen van een mondkapje leuk met je eigen mondkapjes. Te bedrukken bij mondkapjes leverancier Huijbergen.

Mondkapjes leverancier Huijbergen

Kom je uit de buurt van Huijbergen of een ander deel van Nederland en heb je vragen over mondkapjes? Neem dan contact op met dé mondkapjes leverancier Huijbergen: WOT! Promotions. Onze medewerkers helpen je graag.

Online bestelgemak bij de mondkapjes leverancier Huijbergen

Via wotpromotions.nl kan je ook online je mondkapjes bestellen; makkelijker kunnen wij het niet maken. Je kan hier alle mondkapjes zelf bekijken die mondkapjes leverancier Huijbergen te bieden heeft en zelf de gewenste mondkapjes selecteren voor je personeel. Ook online kunnen wij je adviseren.

Wat de mondkapjes leverancier Huijbergen te bieden heeft:

  • + Meer dan 20 jaar ervaring
  • + Scherpe prijzen
  • + Groot assortiment
  • + Professioneel team
  • + Resultaatgericht

Beveiligd betalen

ideal mastercard visa

Levering

postnl dhl