Bel ons: 0416-671777
Meer dan 20 jaar ervaring
Bel ons: 0416-671777
Ruim assortiment
Bel ons: 0416-671777
Professioneel team
Bel ons: 0416-671777
Resultaatgericht
Bel ons
0416-671777 08.30 - 17.00

Mondkapjes leverancier Herpt

.


mondkapjes leverancier Herpt

Mondkapjes leverancier Herpt

Op zoek naar een mondkapjes leverancier Herpt? Stop dan nu met zoeken! WOT! Promotions uit Waalwijk heeft veel verschillende mondkapjes in het assortiment. Van 1 tot 3 laags en van katoenen tot polyester. WOT! Promotions bevindt zich aan de Energieweg 8 in Waalwijk en is dé mondkapjes leverancier Herpt en omstreken.

mondkapjes leverancier Herpt

Mondkapjes: hét perfecte reclamemiddel voor je organisatie.

Mondkapjes zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Maar waarom zou je een nietszeggend mondkapje opzetten als het ook een leuke, gekke of opvallende kan zijn. Een mondkapje met een logo of een kunstwerk tot een gekke bedrukking van een mond of geheel in eigen PMS kleur. WOT! Promotions, de mondkapjes leverancier Herpt, helpt je graag met een ontwerp.

Mondkapjes zijn hét reclamemiddel van deze tijd voor je organisatie. De mondkapjes kunnen bij mondkapjes leverancier Herpt geheel worden bedrukt met je reclame. Tevens blijven je relaties beschermd en veilig op straat.

Contact.

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij mondkapjes leverancier Herpt? Maak een afspraak en kom langs in de showroom van WOT! Promotions waar alle mondkapjes te bekijken zijn. Tevens geheel coronaproof. Je kan een afspraak maken door te bellen op telefoonnummer 0416 671 777 of te mailen naar info@wotpromotions.nl. Nog vragen over mondkapjes? Dan kun je ook contact opnemen met het team van mondkapjes leverancier Herpt.

mondkapjes leverancier Herpt

Zeg het met een mondkapje!

mondkapjes leverancier Herptmondkapjes leverancier Herptmondkapjes leverancier Herptmondkapjes leverancier HerptTeam WOT! helpt je verder!

Op zoek naar gepersonaliseerde mondkapjes? Neem dan contact op met team WOT!

Manon van Eck
Manon van Eck
Linda Slachter
Linda Slachter

Bel of mail ons!

info@wotpromotions.nl +31 (0) 416 671 777 Energieweg 8
5145 NW Waalwijk

DID YOU SEE THAT?

Mondkapjes bedrukken

Mondkapjes bedrukken is een goede manier om je bedrijf te promoten. Vooral in deze tijd is een mondkapje onmisbaar. In veel openbare ruimtes wordt het zelfs verplicht om een mondkapje te dragen om besmetting te verminderen. Help de overdracht van virussen te verminderen en maak het dragen van een mondkapje leuk met je eigen mondkapjes. Te bedrukken bij mondkapjes leverancier Herpt.

Mondkapjes leverancier Herpt

Kom je uit de buurt van Herpt of een ander deel van Nederland en heb je vragen over mondkapjes? Neem dan contact op met dé mondkapjes leverancier Herpt: WOT! Promotions. Onze medewerkers helpen je graag.

Online bestelgemak bij de mondkapjes leverancier Herpt

Via wotpromotions.nl kan je ook online je mondkapjes bestellen; makkelijker kunnen wij het niet maken. Je kan hier alle mondkapjes zelf bekijken die mondkapjes leverancier Herpt te bieden heeft en zelf de gewenste mondkapjes selecteren voor je personeel. Ook online kunnen wij je adviseren.

Wat de mondkapjes leverancier Herpt te bieden heeft:

  • + Meer dan 20 jaar ervaring
  • + Scherpe prijzen
  • + Groot assortiment
  • + Professioneel team
  • + Resultaatgericht

Beveiligd betalen

ideal mastercard visa

Levering

postnl dhl