Mondkapjes leverancier

Mondkapjes leverancier Brabant

Mondkapjes leverancier

Op zoek naar een mondkapjes leverancier? Stop dan nu met zoeken! WOT! Promotions uit Waalwijk heeft veel verschillende mondkapjes in het assortiment. Van 1 tot 3 laags en van katoenen tot polyester. WOT! Promotions bevindt zich aan de Energieweg 8 in Waalwijk en is dé mondkapjes leverancier.

Mondkapjes leverancier Brabant

Contact.

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij de mondkapjes leverancier? Maak een afspraak en kom langs in de showroom van WOT! Promotions waar alle mondkapjes te bekijken zijn. Tevens geheel coronaproof. Je kan een afspraak maken door te bellen op telefoonnummer 0416 671 777 of te mailen naar info@wotpromotions.nl. Nog vragen over mondkapjes? Dan kun je ook contact opnemen met het team van de mondkapjes leverancier.

Mondkapjes: hét perfecte reclamemiddel voor je organisatie.

Mondkapjes zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Maar waarom zou je een nietszeggend mondkapje opzetten als het ook een leuke, gekke of opvallende kan zijn. Een mondkapje met een logo of een kunstwerk tot een gekke bedrukking van een mond of geheel in eigen PMS kleur. WOT! Promotions, de mondkapjes leverancier, helpt je graag met een ontwerp.

Mondkapjes zijn hét reclamemiddel van deze tijd voor je organisatie. De mondkapjes kunnen bij de mondkapjes leverancier geheel worden bedrukt met je reclame. Tevens blijven je relaties beschermd en veilig op straat.

Mondkapjes leverancier Brabant

Zeg het met een mondkapje!

Mondkapjes leverancier BrabantMondkapjes leverancier BrabantMondkapjes leverancier BrabantMondkapjes leverancier BrabantTeam WOT! helpt je verder!

Op zoek naar gepersonaliseerde mondkapjes? Neem dan contact op met team WOT!

Bel of mail ons!

info@wotpromotions.nl +31 (0) 416 671 777 Energieweg 8
5145 NW Brabant

Did you see that?

Mondkapjes bedrukken

Mondkapjes bedrukken is een goede manier om je bedrijf te promoten. Vooral in deze tijd is een mondkapje onmisbaar. In veel openbare ruimtes wordt het zelfs verplicht om een mondkapje te dragen om besmetting te verminderen. Help de overdracht van virussen te verminderen en maak het dragen van een mondkapje leuk met je eigen mondkapjes. Te bedrukken bij de mondkapjes leverancier.

Mondkapjes leverancier

Kom je uit de buurt van Brabant of een ander deel van Nederland en heb je vragen over mondkapjes? Neem dan contact op met de mondkapjes leverancier: WOT! Promotions. Onze medewerkers helpen je graag.

Online bestelgemak bij de mondkapjes leverancier

Via wotpromotions.nl kan je ook online je mondkapjes bestellen; makkelijker kunnen wij het niet maken. Je kan hier alle mondkapjes zelf bekijken die de mondkapjes leverancier te bieden heeft en zelf de gewenste mondkapjes selecteren voor je personeel. Ook online kunnen wij je adviseren.

Wat de mondkapjes leverancier te bieden heeft:

  • + Meer dan 20 jaar ervaring
  • + Scherpe prijzen
  • + Groot assortiment
  • + Professioneel team
  • + Resultaatgericht

Back to top