Bedrukte relatiegeschenken

 

Het assortiment bedrukte promotionele producten, bedrukte relatiegeschenken en bedrukt textiel van WOT-P omvat duizenden mogelijkheden die direct online kunnen worden besteld, met of zonder bewerking. Wij zijn bekend met alle soorten bewerkingen; Tampondruk, Zeefdruk, Digitale druk, Transferdruk, Offsetdruk, Sublimatiedruk, Borduren, Embossing, Graveren, Etsen en Doming. Ieder product en materiaal vraagt om specifieke kennis om te weten welke bewerkingen mogelijk zijn. Bij WOT-P denken we mee en weten we door onze jarenlange ervaring en deskundige medewerkers wat het best van toepassing is. Ook nieuwe druktechnieken worden op de voet gevolgd en toegepast.

Bedrukte promotionele producten worden functioneel ingezet en zorgen voor opvallende naamsbekendheid, terwijl relatiegeschenken vaak persoonlijk zijn en discreet dienen te worden voorzien van een logo. Op maat gemaakte premiums en gepersonaliseerde gifts worden veelal ingezet voor specifieke events of doelgroepen. Voor alle soorten bedrukte promotionele producten, premiums, gifts, relatiegeschenken en textiel bent u bij WOT-P aan het juiste adres.

Van discreet tot opvallend en functioneel, u kunt het bij WOT-P vinden en laten bedrukken. Wilt u dat wij meedenken en adviseren? Neem gerust contact op, wij bieden u een passende oplossing. Ook voor bedrukt creatief maatwerk zijn wij uw partij.

Het bedrukken en bewerken van promotionele producten en relatiegeschenken gebeurt bij ons uiterst professioneel. Wij beschikken over een moderne DTP studio, waar we bedrukkingen opmaken en uitwerken tot een kant-en-klare drukproef. Na onze orderbevestiging ontvangt u een PDF ter goedkeuring. Zo ziet u altijd vooraf hoe een relatiegeschenk zal worden bedrukt. Na ontvangst van uw akkoord wordt uw opdracht ingepland voor bewerking in de drukkerij.

Onze ervaren medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van uw promotionele producten en relatiegeschenken. Neem daarom gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

WOT-P is specialist in bedrukte promotionele artikelen en gepersonaliseerde relatiegeschenken. Wij weten dat een goed bedrukt promotioneel product veel aandacht- en attentiewaarde oplevert voor uw bedrijf. Bestel uw bedrukte relatiegeschenken via WOT-P.nl, wij zorgen voor een plezierige afhandeling en snelle levering van uw opdracht.

 

expressshop-2.jpgvoorraad-aanbod-2.jpgbibliotheek-2.jpgcontact-2.jpg

 

 

 

Back to top