Naambadges & dominglabels

Naambadges en dominglabels bedrukken voor een goede promotie

Naambadges en dominglabels bedrukken is een goede manier om je bedrijf te promoten. Niet alleen in het bedrijfsleven zijn naambadges en dominglabels onmisbaar, maar ook in het dagelijkse leven of bij bijvoorbeeld de sportclub worden naambadges en dominglabels vaak gebruikt. Als je iemand een naambadge of dominglabel cadeau doet, dan weet je zeker dat deze ook echt gebruikt gaat worden.

Voor je bedrijf is het nooit verkeerd als mensen jouw bedrijfsnaam voorbij zien komen. Dit zorgt ervoor dat je bij jouw bestaande klanten vers in het geheugen blijft zitten en dat nieuwe klanten geïnteresseerd zullen raken. Door je bedrijfsnaam bij mensen in het geheugen te houden zullen ze als eerste naar jou toe komen zodra ze iets nodig hebben, in plaats van dat ze naar de concurrent stappen. Het weggeven van naambadges en dominglabels is hiervoor een goede manier. Daarnaast zijn naambadges en dominglabels ook niet duur, hierdoor kun je met klein budget een grote doelgroep bereiken.

Naambadges en dominglabels bedrukken bij WOT! Promotionsnaambadges en dominglabels bedrukken

Bij WOT! Promotions bedrukken we promotieartikelen met jouw bedrijfsnaam of logo. Ook naambadges en dominglabels bedrukken is bij ons een optie. Wij hebben naambadges en dominglabels al vanaf 26 cent per stuk. Naambadges en dominglabels vind je bij ons in allerlei verschillende soorten en maten. Er zitten dus altijd wel naambadges of dominglabels bij die er perfect uitzien met jouw logo erop. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van producten. Je kan dus verwachten dat onze bedrukkingen er fantastisch uitzien.

Vind jij bedrukte naambadges en dominglabels niet origineel genoeg? Of past dit simpelweg niet goed genoeg bij je doelgroep? Ook dan kunnen we bij WOT! Promotions iets voor je betekenen. Wij hebben namelijk veel meer producten dan alleen naambadges en dominglabels. Kijk eens rond op onze site of maak een afspraak voor onze showroom. Wij helpen je graag verder en denken met je mee.

meer

9 artikel(en)

 • Button Pin
   

  Button Pin

  vanaf € 0,16
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW, excl. verzendkosten

 • Button Small Pin
   

  Button Small Pin

  vanaf € 0,12
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW, excl. verzendkosten

 • Serge transparante badgehouder
   

  Serge transparante badgehouder

  vanaf € 0,13
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW, excl. verzendkosten

 • Lorenzo badgehouder
   

  Lorenzo badgehouder

  vanaf € 0,11
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW, excl. verzendkosten

 • Aspen rollerclip
   

  Aspen rollerclip

  vanaf € 0,61
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW, excl. verzendkosten

 • Arell kunststof ID-houder
   

  Arell kunststof ID-houder

  vanaf € 0,67
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW, excl. verzendkosten

9 artikel(en)

Back to top