Inspiratie voor 20+ gift-box ideeën met een WOW-effect

Geschenksets

Creëer een op maat gemaakte geschenkset

Met een op maat gemaakte geschenkset maak je een persoonlijke verbinding met je medewerkers en zakenrelaties. Je kunt zelf kiezen welke producten je in de set wilt verwerken. Één geschenk kan zelfs bedrukt worden met de naam van de ontvanger. Maak de set af met een full colour bedrukte sleeve om een of meerdere geschenken en verpak het in een doos, geheel naar eigen ontwerp. Als finishing touch kun je ervoor kiezen om een persoonlijke notitie of kaart toe te voegen.

INSPIRATIE VOOR 20+ GIFT-BOX IDEEËN

Ben je op zoek naar een origineel geschenk voor je medewerkers en zakenrelaties? Wat dacht je van een zorgvuldig uitgekozen geschenkset? Voor elke doelgroep. Voor elk budget. Voor elke gelegenheid. Een gepersonaliseerde geschenkset is altijd een goed idee. Ga voor het WOW-EFFECT bij de ontvangers!

Geschenksets

Ga voor een WOW-effect

Highlight Products
meerTeam WOT! helpt je verder!

Wil jij een op maat gemaakte geschenkset creëren voor je medewerkers en zakenrelaties? Neem dan contact op met team WOT!

Bel of mail ons!

info@wotpromotions.nl +31 (0) 416 671 777 Energieweg 8
5145 NW Waalwijk

Did you see that?

Het blijft nog steeds belangrijk om echt contact te maken met collega’s en zakenrelaties. Dit kan goed middels het samenstellen van een op maat gemaakte geschenkset.

Om je te inspireren en een indruk te geven van de persoonlijke geschenksets, vind je op deze pagina verschillende inspirerende ideeën met een WOW-effect om jouw eigen geschenkset zorgvuldig samen te stellen en te zien wat er allemaal mogelijk is.

Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw persoonlijke pakketjes voor je medewerkers en relaties. Wij verzorgen het van A tot Z, van samenstellen en bedrukken tot verzenden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze geschenksets? Neem een kijkje op onze website, neem contact met ons op via info@wotpromotions.nl of bel naar 0416 671 777. Het maken van een afspraak in onze showroom is ook nog steeds mogelijk en volledig coronaproof. Bij een bezoek kun je zelf zien hoe zo’n persoonlijke geschenkset eruit kan komen te zien en welke geschenken precies passen bij jouw boodschap.

Back to top