Gepersonaliseerde geschenken

Gepersonaliseerde geschenken: geef nét iets extra's

Tijden als deze brengen nieuwe inzichten in wat belangrijk voor ons is, maar ook veel innovaties op allerlei vakgebieden. Het belang om echt contact te maken met onze dierbaren, collega’s en relaties is nog nooit zo duidelijk geweest. Het maken van die persoonlijke verbinding is waar wij jou bij kunnen helpen!

DID YOU SEE THAT?

Gepersonaliseerde geschenken: naam personalisatie

Naast het bedrukken van een logo, kan er ook een persoonsnaam worden toegevoegd. Zo wordt het geschenk nog specialer voor de persoon aan wie je hem geeft en zorgt het voor een blijvende herinnering.

Gepersonaliseerde sleeve

Gepersonaliseerde geschenken: standaard logo personalisatie

Alle geschenken op onze website kunnen worden voorzien van een logo of boodschap voor jouw medewerkers en/of relaties. Wanneer je een promotioneel artikel of relatiegeschenk voorziet van een logo, blijft je organisatie beter hangen bij al je relaties.

Persoonsnaam

Gepersonaliseerde geschenken: gepersonaliseerde sleeve

Veel relatiegeschenken zitten apart verpakt in een doosje. Hoe leuk is het om het doosje te voorzien van een full colour bedrukte sleeve met logo of boodschap? Ook op deze gepersonaliseerde sleeve kan er een persoonsnaam worden toegevoegd. Zo krijgt iedereen zijn eigen cadeautje.

Gepersonaliseerde verzenddoos

Gepersonaliseerde geschenken: persoonlijke kaart of brief

Als laatste is het mogelijk om een persoonlijke kaart of brief toe te voegen aan je pakket. Ook deze zijn volledig te bedrukken naar jouw ontwerp en met jouw boodschap.

Kortom: maak een persoonlijke connectie, met een persoonlijk cadeau, in verpakking op maat, met een persoonlijke notitie of brief en allemaal afzonderlijk geleverd.

Gepersonaliseerde geschenken: verzenddoos met eigen opdruk

Op dit moment werken nog steeds veel mensen thuis. Om je waardering als organisatie uit te spreken, is het bij ons ook mogelijk om een geschenk apart naar meerdere adressen te versturen. Dit kan in een verzenddoos met eigen opdruk.

DID YOU SEE THAT?

Ga voor een gepersonaliseerd geschenk!

Highlight Products
meerTeam WOT! helpt je verder!

Op zoek naar een relatiegeschenk die je naar jouw wens kunt personaliseren? Neem dan contact op met team WOT!

Bel of mail ons!

info@wotpromotions.nl +31 (0) 416 671 777 Energieweg 8
5145 NW Waalwijk

Did you see that?

Maak van een geschenk een blijvende herinnering. Laat je geschenken naast een standaard logo personalisatie, personaliseren met een persoonsnaam of full colour bedrukte sleeve. Zo wordt het geven van een cadeautje aan je medewerkers en/of relaties nog leuker.

Om je te inspireren en een indruk te geven van gepersonaliseerde geschenken vind je op deze pagina informatie over wat er allemaal mogelijk is om jouw geschenk te personaliseren.

Zoek je een gepersonaliseerd geschenk? Stop dan nu met zoeken! Wij hebben verschillende geschenken in het assortiment die te voorzien zijn van je logo, boodschap of persoonsnaam.

Ben je nieuwsgierig geworden naar gepersonaliseerde geschenken? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op via info@wotpromotions.nl of bel naar 0416 671 777.

Back to top