Corona Preventie Producten

Corona preventie artikelen: Voorkom verdere verspreiding van het virus

Als je het nieuws hebt gevolgd, kun je er niet meer omheen: het Corona virus. Verminder de verspreiding van het virus met Corona preventie artikelen.

Mondkapje

Corona preventie artikelen: Protection Envelop

Een tweede Corona preventie artikel is de Protection Envelop. Ook deze hebben wij in twee varianten: met gel en zonder gel. De variant met gel bevat één handgel en één mondkapje. De variant zonder gel bevat twee cleansing doekjes en één mondkapje. Bij de prijs is een all over print envelop inbegrepen. Deze kan dus helemaal worden ontworpen zoals jij wil. De Protection Envelop met gel is wel pas beschikbaar vanaf midden mei.

MyKit Protection Kit

Corona preventie artikelen: Mondkapje

Een van de Corona preventie artikelen die wij bieden zijn mondkapjes. Wij hebben twee soorten mondkapjes binnen ons assortiment. Een mondkapje met onbewerkt label op de achterzijde en een mondkapje met customized label op de voorzijde. Levertijd van deze mondkapjes bedraagt drie weken en zijn per direct beschikbaar.

DID YOU SEE THAT?

Corona preventie artikelen: MyKit Protection Kit

Een derde Corona preventie artikel is de MyKit. Deze hebben wij in twee varianten: met gel en zonder gel. De variant met gel bevat één mondkapje, vier cleansing gels, twee cleansing doekjes en één paar wegwerphandschoenen. De variant zonder gel bevat één mondkapje, vier cleansing doekjes en één paar wegwerphandschoenen. Een kit waar alle producten in een zitten. Een Corona preventie artikel als handige meeneem verpakking. Deze kits zijn inclusief customized sticker.

Bescherm je relaties!

Highlight Products
meerTeam WOT! helpt je verder!

Op zoek naar Corona preventie artikelen? Neem dan contact op met team WOT!

Bel of mail ons!

info@wotpromotions.nl +31 (0) 416 671 777 Energieweg 8
5145 NW Waalwijk

Did you see that?

De Corona Preventie Producten zijn vandaag de dag niet meer weg te denken in de maatschappij. Deze Corona Preventie Producten zijn al verkrijgbaar vanaf €0,27.

Om u enigszins te inspireren en een indruk te geven van Corona Preventie Producten vindt je op deze pagina enkele voorbeelden die je aan je relaties, klanten en personeel kunt geven.

Zoek je Corona Preventie Producten? Stop dan nu met zoeken! Wij hebben een ruim assortiment MVO-producten die kunnen worden voorzien van je logo.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment corona preventie producten? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op via info@wotpromotions.nl of bel naar 0416 671 777.

Back to top