Bouwsteentjes

Bouwsteentjes: bouw aan een goed merk!

Bouw aan een goed merk met onze bouwsteentjes, speciaal samengesteld in de kleur naar wens (max. 5) met of zonder logo. Op het moment super actueel. Ga met de trend mee en ontwerp jouw eigen bouwwerk.

DID YOU SEE THAT?

Bouwsteentjes: wat zijn de mogelijkheden?

De bouwsteentjes zijn in diverse pakketten leverbaar. De pakketten bestaan uit bouwsteentjes in maximaal vijf verschillende kleuren. Deze kleuren kan je kiezen uit de 16 verschillende standaard kleuren. Ook zijn er pakketten met een bouwvoorbeeld voor het creëren van een huis en pakketten waarmee je, je eigen bouwwerk kan bouwen. Op de bouwsteentjes kan een logo worden bedrukt en/of de verpakking kan worden voorzien van een sticker. En zelfs een compleet eigen verpakking behoort ook tot de mogelijkheden.


Bouwsteentjes: wat zijn het?

Onze bouwsteentjes zijn verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren; wit, zwart, donkerblauw, rood, oranje, geel, grijs, lichtgroen, donkergroen, donkerroze, lichtroze, bruin, bordeaux rood, beige, antraciet en lichtgrijs. Zo zit er zeker een kleur bij die past bij je organisatie. De bouwsteentjes zijn voorzien van de acht bekende ‘studs’. Ze zijn gemaakt in Europa en van ABS plastic.

Bouwsteentjes

Wordt creatief met bouwsteentjes


Highlight Products
meer

Team WOT! helpt je verder!

Op zoek naar Bouwsteentjes met jouw logo? Neem dan contact op met team WOT!

Bel of mail ons!

info@wotpromotions.nl +31 (0) 416 671 777 Energieweg 8
5145 NW Waalwijk

Did you build that?

Actueel en origineel; bouwsteentjes. Bestel bij ons bouwsteentjes speciaal samengesteld in de kleur naar wens (max. 5) met of zonder logo. Ook is het mogelijk om jouw eigen ontwerp te maken. Laat nu jouw merk bouwen en kom op een originele manier in beeld bij je doelgroep!

Om je enigszins te inspireren en een indruk te geven van onze bouwsteentjes vind je op deze pagina enkele voorbeelden waarmee je je relaties, klanten en personeel aangenaam kunt verrassen met bouwsteentjes.

Zoek je bouwsteentjes? Stop dan nu met zoeken! Wij hebben een ruim assortiment bouwsteentjes die kunnen worden voorzien van je logo of boodschap.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment bouwsteentjes? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op via info@wotpromotions.nl of bel naar 0416 671 777.

Back to top