BE O Bottle

BE O Bottle: maak een klimaatpositieve impact met je merk!

NIEUW! Maak kennis met de BE O Bottle. Een fles gemaakt van plantaardig materiaal in plaats van olie, namelijk suikerriet. Maak een klimaatpositieve impact met je merk en ga voor een BE O Bottle met jouw logo.

DID YOU SEE THAT?

BE O Bottle: Trees for the Future.

Voor één verkochte BE O Bottle wordt er één boom geplant in samenwerking met Trees for the Future. Zij planten zogenaamde Forest Gardens: gewassen die duurzaam samenwerken voor een betere oogst en een inkomen voor de boeren. Daarnaast leren zij lokale boeren hun Forest Garden Approach, zodat ze onafhankelijk kunnen blijven.

BEO Bottle

Be O Bottle: functioneel, goed voor het milieu en gemaakt in Nederland!

De BE O Bottle wordt in Nederland geproduceerd en geassembleerd in de sociale werkplaats. Het ontwerp van de fles is ook van Nederlandse bodem. De Be O Bottle is functioneel en handig in gebruik dankzij de losse onderdelen. Hierdoor is hij makkelijk schoon te maken en neemt de fles minder ruimte in als je hem opbergt. De BE O Bottle is waterbestendig, recyclebaar en vrij van BPA. Het plantaardige materiaal zorgt ervoor dat de fles geen plasticgeur of -smaak heeft. Wel zo prettig.

Trees for the Future

BE O Bottle: personalisatie mogelijkheden.

De BE O bottle is uitstekend te bedrukken met jouw logo en/of boodschap. Dit kan al vanaf 40 stuks! Jouw logo kan worden bedrukt op de dop en onderkant van de fles (de beker). Tevens kan het label van de BE O Bottle worden gepersonaliseerd. Dit kan al vanaf 250 stuks!

Ga voor duurzaam!

Highlight Products
meerTeam WOT! helpt je verder!

Op zoek naar de BE O Bottle? Neem dan contact op met team WOT!

Bel of mail ons!

info@wotpromotions.nl +31 (0) 416 671 777 Energieweg 8
5145 NW Waalwijk

Did you see that?

Een fles met een verhaal. Dat is de BE O Bottle. Een fles gemaakt van suikerriet en waarbij elke verkochte fles een boom wordt geplant. Maak een klimaatpositieve impact met je merk en ga voor een BE O Bottle met jouw logo en/of boodschap speciaal voor je mederwerkers en/of relaties.

Om je te inspireren en een indruk te geven van de BE O Bottle vind je op deze pagina informatie en voorbeelden van de BE O Bottle en zijn verhaal.

Zoek je een BE O Bottle? Stop dan nu met zoeken! Wij hebben de BE O Bottle in het assortiment in vijf verschillende kleuren die kan worden voorzien van jouw logo of boodschap.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de BE O Bottle? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op via info@wotpromotions.nl of bel naar 0416 671 777.

Back to top